نحوه دریافت مجوز آسانسور

دریافت مجوز آسانسور با تکمیل پروژه ساختمانی و نهایی شدن آن


نحوه دریافت مجوز آسانسور معمولاً با تکمیل پروژه ساختمانی و نهایی شدن پروژه در ارتباط می‌باشد معمولاً تاییدیه و نحوه دریافت مجوز آسانسور از طرف ارگان‌های مختلف مانند آتش نشانی؛ شهرداری معمولاً مورد بررسی قرار می‌گیرد که نیازمند طی کردن مراحل مختلف می‌باشد.

نحوه دریافت مجوز آسانسور جزو مراحل روند ساخت ساختمان محسوب می‌شود و تمامی نکات ایمنی باید در تمامی مراحل های آسانسور رعایت شود.

مراحل دریافت مجوز آسانسور

نحوه دریافت مجوز آسانسور:

  1. اصول اطمینان نسبت به نصب و راه‌اندازی آسانسور مطابق با کلیه خدمات ساختمانی
  2. سیستم برق و روشنایی
  3. داشتن کپی از صفحه اول پروانه ساخت
  4. کارت ملی و کپی شخص متقاضی برای ارائه به شرکت آسانسور
  5. گرفتن کد رهگیری و تعیین شرکت بازرسی پس از ثبت نام‌های اینترنتی که توسط مجموعه صورت می‌گیرد
  6. پرداخت هزینه‌های مربوط به بازرسی توسط کارفرما و ارائه فیش واریزی به شرکت آسانسور
  7. ارائه تمامی محاسبات مدارک و طراحی نقشه به شرکت‌های آسانسور و شرکت بازرسی توسط مهندس ناظر
  8. ارائه نوبت بازرسی توسط شرکت برای بررسی آسانسور
  9. قرارداد سرویس نگهداری به صورت یک ساله بین طرفین قرارداد
  10. کپی قرارداد سرویس و نگهداری جهت بازرسی و تکمیل پرونده
  11. ارائه گواهی تاییدیه استاندارد آسانسور از طرف شرکت بازرسی

نکته:  داشتن مجوز آسانسور از محدودیت‌های خاصی برخوردار است از جمله این محدودیت‌ها می‌توان به پروانه طراحی و مونتاژ از سازمان صنعت معدن و تجارت استان محل مورد نظر اشاره کرد که این مجوز باید به صورت تخصصی دریافت شود و هیچ یک از افراد به طور شخصی یا از طرف هیچ ارگانی نمی‌توانندنسبت به دریافت مجوز اقدام کنند.

مراحل دریافت مجوز آسانسور 

گواهینامه‌های استاندارد آسانسور چیست؟

مجموعه مجوزها و مدارکی که از طرف شرکت آسانسور جهت نصب آسانسور ارائه می‌شود گواهینامه استاندارد آسانسور گفته می‌شود که دارای دو نوع می‌باشد و نحوه دریافت مجوز آسانسور برای هر دو یکسان است.

انواع گواهینامه استاندارد آسانسور

  • گواهینامه استاندارد اولیه

در خصوص ساختمان‌هایی است که نوساز هستند مدارکی که در زیر به آنها اشاره شده است باید به شرکت نصب آسانسور ارائه شود:

  1. کپی از صفحه اول پروانه ساختمان
  2. کپی از پشت و رو کارت ملی شخص متقاضی پروانه

در صورتی که ساختمان قدیمی باشد و شما هم اکنون نیاز به اخذ مجوز آسانسور داشته باشید با ارائه مدارکی که در بالا به آن اشاره شد می‌توانید اقدامات لازم را انجام دهید. پیش از سال ۱۳۸۳ به هیچ عنوان نیازمند اخذ مجوز آسانسور نبودند اما تمام ارگان‌هایی که پس از این تاریخ اقدام می‌کنند باید از این مجوزها پیروی کنند.

مجموعه آتیس لیفت می‌تواند در خصوص اخذ گواهی استاندارد وسایل موارد دیگر راهنمایی‌های لازم را به شما ارائه کند. 09129200258

بیشتر بخوانید: آسانسور هیدرولیکی بهتر است یا کششی ؟؟؟

  • گواهی استاندارد آسانسور ادواری

استانداردهای ادواری معمولاً مربوط به مکان‌های پرتردد می‌باشد که ضمن اخذ مجوز آسانسور اولیه باید گواهی استاندارد آسانسور ادواری را برای ملک خود دریافت کنند. این گواهی بسیار اهمیت داشته چرا که می‌تواند تضمین کننده امنیت افراد باشد.

شما می‌توانید در حالت عادی گواهی استاندارد اولیه را بین ۲۰ تا ۳۵ روز و استانداردهای ادواری را بین ۱۰ تا ۳۰ روز دریافت کنید.

البته معیارها و فاکتورهای مختلفی می‌تواند عامل مهمی در دریافت سریعتر استانداردها و مجوز مربوط تاثیرگذار باشد که در این خصوص پیشنهاد می‌کنیم تا حتماً از مشاورین تخصصی و تکنسین‌های ما در مجموعه آتیس لیف جهت نحوه دریافت مجوز آسانسور، مشاوره‌های لازم را دریافت کنید.
09129200258

گواهینامه‌های استاندارد آسانسور چیست؟
عامل مهم دریافت سریعتر استانداردها و مجوز آسانسور

مسئولیت آسانسورهایی که از استانداردهای ادواری پیروی نمی‌کنند بر عهده چه کسی است؟

افرادی که می توانند در حوادث ناشی از آسانسورهای غیر استاندارد دخیل باشند:

  • مدیر ساختمان و مالک ساختمان افرادی که از آسانسور بهره‌برداری می‌کنند یا اشخاصی که از آسانسورها استفاده می‌نمایند. مطابق با قوانین ملی ساختمان تمامی مدیران ساختمان مالکان ساختمان باید جهت حفظ ایمنی و گرفتن تاییدیه‌های لازم جهت اطمینان از بهبود عملکرد آسانسور و داشتن ایمنی لازم اقدام مربوطه را انجام دهند.
  • مدیران ساختمان باید علاوه بر همکاری با شرکت نصب آسانسور جهت دریافت استانداردها طی یک قرارداد سرویس نگهداری آسانسور به صورت ماهانه با شرکت آسانسور اقدامات لازم را انجام دهد.
    از آنجایی که قراردادهای سرویس و نگهداری آسانسور یک ساله هستند از طرف سازمان ملی استاندارد این گواهینامه‌ها صادر می‌شود. باید بعد از طی یک سال تاییدیه‌های مربوطه و بازرسی‌های لازم توسط شرکت آسانسور انجام بگیرد.

در این خصوص شرکت آسانسور معتبر می تواند علاوه بر مشاوره‌های لازم نسبت به طی مراحل اخذ مجوز به مالکان ساختمان و مدیران راهنمایی‌های لازم را ارائه کند.

مالک ساختمان یا مدیر ساختمان مسئولیت بروز هرگونه حادثه‌ای برای ساختمان‌هایی که فاقد استاندارد هستند را بر عهده دارد و باید با نوع نحوه دریافت مجوز آسانسور نیز آشنا باشد.

از جمله مواردی که مسئولیت حوادث آسانسور فاقد استاندارد بر عهده آنها خواهد بود افرادی هستند که به صورت شخصی از آسانسورها استفاده و بهره‌برداری می‌کنند. در صورتی که اثبات شود نکات ایمنی توسط افرادی که به صورت شخصی اقدام کرده‌اند رعایت نشده است ضمن اینکه خسارت‌های وارده توسط کارشناسان و تکنسین‌های مربوطه مورد بررسی قرار بگیرد، تمامی خسارات بر عهده شخص استفاده کننده می‌باشد.

سوالات شما درباره نحوه دریافت مجوز آسانسور 

1. چه مراحلی برای دریافت مجوز آسانسور لازم است؟
برای دریافت مجوز آسانسور، شما باید ابتدا با مراجع مربوطه مانند شهرداری، سازمان تأمین اجتماعی یا سازمان مربوطه تماس بگیرید و مراحل مورد نیاز را بررسی کنید.
2. چه مدارکی برای دریافت مجوز آسانسور لازم است؟
معمولاً برای دریافت مجوز آسانسور، شما نیاز به مدارکی مانند نقشه‌ها، گواهی نامه‌ها، مدارک فنی و احراز هویت دارید. این مدارک بستگی به قوانین و مقررات مربوطه در منطقه شما دارد.
3. چه نکاتی باید در نصب آسانسور رعایت شود؟
در نصب آسانسور، باید مقررات ایمنی، فنی و مکانیکی مربوطه را رعایت کنید. همچنین آسانسور باید توسط تکنسین‌های مجرب و مجاز نصب شود.
4. چه مراحلی پس از نصب آسانسور باید انجام شود تا مجوز دریافت کنید؟
پس از نصب آسانسور، شما باید مراحل آزمون و بازرسی فنی را انجام دهید تا بتوانید مجوز نهایی را دریافت کنید.

5/5 - (1 امتیاز)

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × یک =