معرفی کدهای خطای آسانسور

معرفی کدهای خطای آسانسور از آن مواردی است که می‌تواند در پیشگیری از بروز مشکلات جدی برای آسانسور پیشگیری کند. چرا که متخصصین و تکنسین‌ها با رفع خطا و ارائه راه حل‌های مناسب اقدام به بررسی و رفع مشکل می‌کنند.

چرا که کدهای خطا ممکن است در بخش‌های مختلفی اعم از تابلو فرمان ؛سیستم کنترل؛ خطای دروازه؛ دیاگ؛ درایو و غیره اتفاق بیفتد.

بر همین اساس با رفع ارور آسانسور شما می‌توانید در سرویس‌های نگهداری آسانسور موفق‌تر عمل کنید و در عیب یابی و تعمیرات آسانسور علاوه بر عملکرد بهینه نقش موثری در رفع خطاها داشته باشید.

معرفی مهم‌ترین کدهای خطای آسانسور

در هر صورت ممکن است کدهای خطای آسانسور مربوط به بخش‌های مختلف باشد. شامل:

کدهای خطای تابلو فرمان آسانسور

کدهای خطای درایو آسانسور

معرفی کدهای خطای آسانسور

معرفی کدهای خطای آسانسور در تابلو فرمان

DOOR IS OPEN ۴۰۱-FL G MU۰۱ MD۰۱

این خطا به دلیل کنتاکت دو شاخه برق طبقات و قطعی در سوئیچ‌های قارچی اتفاق می‌افتد. برای این منظور باید کنتاکت دو شاخه برق را چک کنید و مدام به رفع قطعی سوئیچ‌های قارچی در انتهای چاه آسانسور نمایید.

SAFTY_/_EO ۴۲۰- FL ۳ MU۰۸ MD۰۸
با دیدن این خط‌ها متوجه خواهید شد که ممکن است فیوز ۱۱۰ ولت خراب شده باشد یا اینکه کنتاکت دو شاخه برق طبقات متصل نباشد و یا خطاب دلیل قطعی سوئیچ‌های پایین و بالا و قارچی ته چال آسانسور باشد. در این گونه مواقع باید اقدام به رفع مشکل فیوز رفع مشکل کنتاکت دو شاخه برق یا رفع قطعی سوئیچ‌های قارچی نمود.

OPENING ERROR E۸- FL ۳ MU۰۷ MD۰۷

با دیدن این ارور شما متوجه خواهید شد که موتور توان باز کردن درب را ندارد یا اینکه لته‌های کابین به کف چسبیده هستند و از باز شدن درب جلوگیری می‌کند. به خاطر همین باید برای رفع آن اقدام به تقویت موتور آسانسور نمایید و ضمن اینکه لته‌های کابین و کف را از یکدیگر جدا کنید.

DOOR OPEN- FL ۶MU۱۳ MD۱۳
با این خطا نشان دهنده عدم اتصال دو شاخه یک طبقه خاص می‌باشد و همچنین نشانه طولانی شدن باز شدن درب آسانسور است که باید اقدام به بررسی و اتصال دو شاخه طبقات نمود.

error Main

این ارور نشان می‌دهد که تمامی ورودی‌ها فعال یا غیر فعال شده‌اند .بر این منظور باید تمامی ورودی‌ها از نظر بروز مشکل مورد بررسی قرار بگیرند.

۷۱ on Error
خطای ۷۱ نشان دهنده قطع مدار ایمنی از نقطه ۷۱ حرکت آسانسور می‌باشد که باید مورد بررسی و ارزیابی قرار بگیرد

۶۶ on Error

خطای ۶۶ هم که نشان دهنده قطع مدار ایمنی از نقطه ۶۶ حرکت آسانسور می‌باشد و باید مدار ایمنی از این قسمت مورد کنترل و عیب یابی قرار بگیرد.

۶۸ on Error
خطای ۶۸ که در واقع نشان دهنده قطع مدار ایمنی از نقطه ۶۸ برای حرکت آسانسور می‌باشد

Error Contactor

خطای کنتاکتور که نشان دهنده وجود خرابی در تیغه کمکی کنتاکتورها است تیغه‌ها باید از نظر کیفیت و سلامت مورد بررسی قرار بگیرند

Error FTO
خطای Error FTO نشان دهنده فعال شدن همزمان رویزیون کابین و تابلو فرمان است برای رفع این مشکل باید سنسور حرارتی مورد تعمیرابی قرار بگیرد

Error Crv & Mrv
خطای مذکور نشان دهنده فعال شدن ریزیون کابین و تابلو فرمان آسانسور به صورت همزمان می‌باشد.

Error Travel
زمانی که حرکت آسانسور دچار اختلال باشد شما با این خطا مواجه خواهید شد

Error Ca1 & Can
خطای فوق نشان دهنده فعال شدن سنسورهای اضطراری آسانسور به طور همزمان می‌باشد.

Direction Fault

زمانی که در اتصال can و ca1  اشکالاتی وجود داشته باشد شما با خطای فوق روبرو خواهید شد

Fault Bypass Safety

این خطا هم نشان دهنده مشکل در مدار ایمنی است

Closing Time out
خطای تایم اوت نشان دهنده بسته شدن درب آسانسور در طولانی مدت است

Error Load Over

اگر در زمان سوار شدن بر آسانسور با این خطا روبرو شدید نشان دهنده ظرفیت کابین بیش از حد مجاز می‌باشد

Error Load Over
موقعی که پارامترهای نامعتبر در حافظه سیستم وجود داشته باشد شما این خطا را مشاهده می‌کنید که برای حل مشکل شما باید اقدام به پاک کردن پارامترها و ریست حافظه نمایید.

معرفی کدهای خطای آسانسور

معرفی کدهای خطای آسانسور مربوط به درایو آسانسور

همانطور که می دانید درایو های آسانسور برای کنترل دور موتور یا الکتروموتور در آسانسور به کار می‌روند و به راحتی دور موتور را می‌توانند از صفر تا چند برابر تغییر دهند کاربرد آنها در آسانسور ایجاد حرکات نرم و بدون لرزش می‌باشد. به صورتی که حرکات ناگهانی را کنترل می‌کند و بانه از حرکات شدید و تند آسانسور می‌شود. در برخی مواقع شما ممکن است با برخی از خطاها در این درایو روبرو شوید و در واقع آسانسور کنترل مناسبی را روی نحوه حرکت آسانسور نداشته باشد. لذا این کدها نشان دهنده نوع مشکل خواهند بود در اینجا به برخی از این کدهای خطا اشاره خواهیم داشت.

کد خطای LF
وقتی که در بخش‌های الکتریکی ر اشکال و نقص شود .شما با این خطا روبرو خواهید شد. که باید فوراً نسبت به بهبود حرکت و کنترل سرعت آسانسور اقدام نمایید. از جمله راه حل‌های رفع خطای LF در درایو آسانسور می‌توان اقدام به بررسی و کنترل اتصال UVW اشاره کرد. همچنین عدم اتصال در اینورتر و یا یر در ولتاژ‌های ترمینال‌های مختلف درایو باعث بروز این خطا خواهد شد. با رفع این خطاها شما می‌توانید کنترل و حرکت سرعت آسانسور را تنظیم کنید. البته فراموش نکنید که در هر صورت بهتر است تا با یک تکنسین آسانسور و سرویس کار آسانسور تماس بگیرید. در این خصوص شما می‌توانید با متخصصین مجموعه آتیس لیفت تماس بگیرید تا در کمتر از یک ساعت به محل شما مراجعه و به رفع خطاهای مربوطه بپردازند.
09129200258

عدم فرمان‌پذیری درایو

گاهی مواقع با این مشکل روبرو خواهید بود که تابلو فرمان برای کارهای مختلف فرمانی را به درایو فرمان ارسال می‌کند .اما درایو فرمان نمی‌تواند دستور ارسال شده را دریافت کند در این گونه مواقع برای تشخیص مشکل باید موارد زیر را انجام دهید.

بررسی کنید که بعد از فرمان تابلو فرمان چراغ B روی تابلو خاموش شده باشد و درایو فرمان حرکت را صادر کند. در صورت عدم خاموشی چراغ ان اجرا نمی‌شود. یا اینکه کلاً فرمان نمی‌گیرد. راه حل بعدی تست فعالیت مناسب ورودی‌های درایو و تابلو فرمان می‌باشد که باید مورد بررسی قرار بگیرد .چون ممکن است مشکل از سیم‌کشی‌ها باشد که حتماً باید مورد بررسی قرار بگیرد. خرابی برد یک دهم نیز عامل عدم فرمان‌پذیری درایو می‌باشد که باید حتماً مورد تعمیر قرار بگیرد.
به طور کلی با پیگیری خطاها به صورت هدفمند توسط متخصص می‌توانید علاوه بر عیب یابی اقدام به تعمیر آسانسور و بالابرها نمایید تا از عملکرد صحیح آسانسور بعد از تعمیر اطمینان خاطر داشته باشید .در این خصوص می‌توانید روی مهارت و تخصص تکنسین‌های مجموعه آتیش لیفت حساب کنید.
09129200258
آدرس شرکت

تهران، بلوار آیت الله کاشانی، قبل از اتوبان ستاری، خیابان حسن آباد، بن‌بست الف، پلاک2

امتیاز دهید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 − 3 =